Big Data Readiness Check

Heeft u behoefte aan snelle inzet van Big Data oplossingen, verbetering van de service voor uw klanten, beter inzicht in uw eigen data, de groei van uw business of verbetering van de service aan uw klanten? Dit zijn complexe vragen om antwoord op te krijgen. Daarom vraagt dit om een snelle en complete inventarisatie, gebruikmakend van data uit uw eigen informatiesystemen en de inbreng van business kennis om tot nieuwe inzichten te komen.

Samen met onze partner SynerScope hebben wij de Big Data Readiness Check ontwikkeld, waarmee u de mogelijkheid heeft om op een laagdrempelige wijze te starten met Big Data & (Predictive) Analytics.

De Big Data Readiness Check levert business waarde door het verkrijgen van betere en nieuwe inzichten uit uw eigen data, eventueel aangevuld met externe databronnen.

In onze aanpak gaan wij aan de slag met uw data. In 10 dagen verzamelen en prepareren we uw data, zodat het bruikbaar is voor analyse. U krijgt een tastbaar resultaat, inzicht in waar u staat op data gebied en uw eigen data wordt getoond vanuit een Big Data context. Hiermee krijgt u inzicht wat Big Data & Predictive Analytics voor uw organisatie kan betekenen.

Heeft u vragen of bent u opzoek naar informatie, Dennis Verweij staat u graag te woord.

Klantervaringen over de Big Data Readiness Check

Verzekeraar: “Door de combinatie van eigen data en weerdata is het mogelijk om bij dreiging van heftige hagelbuien de autorijders preventief te informeren. Hiervoor passen we Predictive Analytics toe.”

Logistiek dienstverlener: “Betere inzichten in de afhandeling van retourpakketjes en inzicht in het ontstaan van bottlenecks in het leveringsproces. Hierdoor wordt het proces versneld en kosten bespaart.”

Financiële dienstverlener: “Omdat we nu de data van meerdere business lines kunnen combineren, ontstaat de mogelijkheid voor cross & up selling. Ook weten we wat de behoeftes van de klant zijn, hierdoor hebben we een beter klantbeeld.”

Succesvolle inzet in het Datalab van Rijkswaterstaat

Louise de Jong: “De Big Data Readiness Check is voor Rijkswaterstaat een waardevol experiment geweest om te beoordelen of een Big Data project zinvol kan zijn, alvorens veel tijd en geld te stoppen in het bij elkaar brengen van partijen.” Benieuwd naar het hele verhaal? Lees verder op: Succesvolle inzet van de Big Data Readiness Check in het Datalab van Rijkswaterstaat.

Big Data Readiness Check Advanced Programs
Dennis Verweij

Meer weten? Neem contact op met Dennis Verweij.

Ook interessant
%s