Het analyseren en experimenteren met data om nieuwe inzichten te verkrijgen heeft bij veel organisaties terecht volop de aandacht.

In de praktijk zien we dat in dit soort trajecten slechts 20% van de waardevolle tijd wordt besteed aan het daadwerkelijk analyseren van de data.

De overige 80% wordt besteed aan datapreparatie en data integratie: zoeken naar de juiste data, connectie maken met een diversiteit aan bronnen en daarna het opschonen en klaarzetten van deze data voor analyse.

Op 19 en 20 september a.s. is Advanced Programs weer vertegenwoordig op de Big Data Expo op De Jaarbeurs in Utrecht en laten we je graag zelf zien wij Self Service Data Preparatie eenvoudig en toegankelijk maken.

We verwelkomen je graag op onze stand (nummer 64) waar je met onze experts in gesprek kan over thema’s als data visualisatie, onze data science aanpak en de kracht van een toekomst vaste data architectuur, zoals het logisch data warehouse.

Big Data Expo is het eerste platform waar vraag en aanbod uit de big datasector elkaar ontmoeten. Én het is het enige evenement in de Benelux dat zich puur en alleen richt op alle facetten van datamanagement. Daarom kunnen wij gerust zeggen dat dit hét event is als het gaat om big data.

Gedurende deze twee dagen bieden we ook een heel interessant programma aan op onze eigen Advanced Programs stand (nummer 64). Volg ons op LinkedIn en Instagram voor meer details.