Advanced Programs en het Frans/Amerikaanse bedrijf Snowflake gaan samenwerken. Hiermee geven zij antwoord op de vraag vanuit organisaties om met een ervaren partner de stap te maken naar een datawarehouse oplossing in the cloud. “Erwin Wolters, BU manager Advanced Programs: “Snowflake biedt een hoge mate van flexibiliteit en prestatie om data op te slaan en te analyseren.”

Wolters: “Om succesvol datagedreven te gaan werken, moeten vele stukjes van de puzzel op de juiste plaats terecht komen. Denk aan het combineren van applicaties, uitbreiden van functionaliteiten en het ontsluiten van databronnen. Advanced Programs heeft kennis en expertise van al deze disciplines in huis en een positief track-record met dergelijke data-innovatie trajecten. Deze samenwerking met Snowflake stelt ons dan ook in staat om onze dienstverlening aan klanten uit te breiden met een innovatieve en schaalbare cloud data warehouse oplossing. Te meer omdat Snowflake interessante mogelijkheden biedt in combinatie met andere innovatieve oplossingen zoals Tableau en Data Virtuality.”

De oplossing die Snowflake biedt, past bij de visie van Advanced Programs op data platforms. Steeds meer organisaties ontdekken de waarde van hun data. Hiermee neemt de noodzaak alsmaar toe om data eenvoudig te kunnen opslaan en snel te kunnen analyseren. De software van Snowflake stelt deze organisaties in staat hun datawarehouse op en af te schalen naar gelang de situatie dit vereist, zonder vertragingen of onderbrekingen. Zij betalen enkel voor de capaciteit die ze gebruiken. Hiermee is Snowflake zowel interessant voor kleine als grote organisaties. Bovendien is de Snowflake database volledig managed en vergt dus nauwelijks beheer.

“Snowflake: The data warehouse built for the cloud”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden met Snowflake? Bekijk de demo. Heeft u vragen of wilt u advies hoe u aan de slag kunt gaan? Neem dan contact op door Erwin Wolters een mail te sturen of te bellen naar 088- 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.