Big-Data-Expo-Advanced-ProgramsAanmelden

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Big Data? Kom dan naar de Big Data Expo in de Jaarbeurs in Utrecht op 21 en 22 september. Wij zijn daar natuurlijk ook aanwezig. Tijdens de Big Data Expo staan we u graag te woord onder het genot van een kopje koffie van ons barista. We zijn te vinden op stand 23.

aanmelden-big-data-expo-advanced-programs

Lead Generation

Op donderdag van 15:30 tot 16:00 in zaal twee geven onze Solution Architect in samen werking met Senior Consultant Data & Innovation Lab Maarten van der Vlugt een lezing. Deze lezing gaat over Lead Generation – De waarde van een dataplatform. Na Big Data als “container” beweegt de markt nu naar gerichte toepassingen van data en analytics. Maar hoe neemt u deze nieuwe toepassingen op in de bestaande infrastructuur? Advanced Programs is de Data Platform provider voor PON en samen met hen nemen we u mee in de voordelen van een Data Platform in de specifieke use case Big Data Lead Generation.

Dagvoorzitter

Tevens is onze CTO Eric van Tol benoemd tot dagvoorzitter tijdens de Big Data Expo op woensdag 21 september. Eric van Tol is naast CTO bij Advanced Programs de aanjager van Big Data vanuit het ministerie van economische zaken.