Advanced-programs-big-data-expo-big-dataHeeft u interesse in de mogelijkheden van Big Data? Kom dan naar de Big Data Expo in de jaarbeurs in Utrecht op 21 en 22 september. Wij zijn daar natuurlijk ook aanwezig.

‘Ontdek hoe u met SynerScope en Advanced Programs Big Data structureel kunt omzetten in betrouwbare inzichten en zo een competitive advantage creëert.’

Aldus onze Solution Architect Business Analytics.

Advanced Programs

Advanced Programs legt zich toe op het ontwikkelen, beheren en onderhouden van bedrijfskritische Data Platform omgevingen en weet als geen ander de waarde van data in te schatten. Door legacy data met nieuwe databronnen te combineren creëert Advanced Programs met Big Data technologie nieuwe Business Value.

SynerScope

SynerScope biedt een zeer snelle, gebruiksvriendelijke All-in 1 Visual Analytics oplossing. SynerScope maakt het mogelijk om verschillende data typen; naast cijfers ook Geo-locaties, tekst, beeld, IoT en netwerken binnen enkele uren zichtbaar te maken waarbij andere technologieën weken of maanden van datacleaning en opmaak vergen voordat er begonnen kan worden. De data wordt na inventariseren en analyseren op een overzichtelijke manier getoond.

Big Data Readiness Check

Advanced Programs en SynerScope hebben samen de Big Data Readiness Check ontwikkeld, waarbij in een zeer korte periode nieuwe inzichten uit uw data getoond worden met een direct Business Value.

  • Bent u op zoek naar snelle inzet voor data oplossingen?
  • Bent u op zoek naar het verkrijgen van een beter inzicht in uw data?
  • Bestaat uw data uit één of meer van de volgende typen data: cijfers, Geo-locaties, tekst, beeld, IoT en netwerken?
  • Wilt u de groei van uw business bevorderen en betere service aan uw klanten leveren?

Tijdens de Big Data Expo staan we u graag te woord onder het genot van een kopje koffie van ons barista. We zijn te vinden op stand 23.