Tableau dienstverlening Advanced ProgramsAdvanced Programs is 20 en 21 september aanwezig op de Big Data Expo in de Jaarbeurs in Utrecht. Heeft u plannen om de Big Data Expo te bezoeken? Op stand 58 staan de Tableau professionals van Advanced Programs om hun ervaringen met Tableau te delen en u mee te nemen in de mogelijkheden van deze visualisatietool.

Transformeer uw (Excel) data naar een Tableau Workbook in slechts 20 minuten! Onze Tableau professionals zijn deze dagen beschikbaar om uw data (Excel bestand) te transformeren naar een echt Tableau dashboard die u direct meer inzicht geeft in de business waarde van uw data!

Heeft u al een Tableau dashboard en wilt u onze professionals uitdagen om uw dashboard overzichtelijker te maken en nieuwe inzichten te ontdekken? Kom met uw Tableau dashboard naar onze stand 58 en we gaan ermee aan de slag. Geniet in de tussentijd van een kopje koffie of cappuccino. Na twintig minuten het resultaat: een mooi & overzichtelijk dashboard waarmee u uw data op een nieuwe manier kunt ontdekken.

Advanced Programs Big Data ExpoHiervoor is het handig als u Tableau Desktop al geïnstalleerd heeft op uw laptop. Mocht u Tableau Desktop nog niet op uw laptop geïnstalleerd hebben, dan kunt u het via Advanced Programs downloaden.

Wij zien u graag tijdens de Big Data Expo op stand 58, waar wij de lekkerste koffie schenken van de Big Data Expo. Aanmelden is gratis.