Advanced Programs Big Data ExpoOp 20 en 21 september is Advanced Programs aanwezig bij de Big Data Expo in de Jaarbeurs, Utrecht. Bij deze nodigen wij u graag uit voor hét Big Data evenement van het Jaar. Aanmelden is gratis.

Advanced Programs levert een unieke combinatie van Data Science, Data Platform en Managed Services. Dit doen wij door het leveren van meerwaarde met data en het operationaliseren van Analytics.

Samen met onze partners BVI en DataVirtuality schenken wij de lekkerste koffie van de Big Data Expo op stand 58.

Zien wij u daar?

Waarom zou het waardevol zijn om een bezoek te brengen aan de Big Data Expo?

Ontdek Benelux’ grootste aanbod aan big data-oplossingen
De Big Data Expo is hét grootste event waar bedrijven en instellingen die hun producten en diensten op het gebied van big data presenteren. Dus pak die kans en laat u inspireren, verrassen, adviseren over nieuwe mogelijkheden en ready-to-use tips & tricks!

Helemaal up-to-date in één of twee dagen
In vijf verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie.

Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit
Op de Big Data Expo staat netwerken centraal en komt u makkelijk in contact met Consultancy bureaus, Data analyse, Data Warehousing, Big data- search bedrijven, Privacy & security, Infrastructuur, Cloud services en vele andere soorten Big Data organisaties en -professionals.

Data Virtualisatie Lunch

Het Logisch Data Warehouse ervaren onder het genot van een verzorgde lunch. U maakt kennis met ons team en met onze strategische partner DataVirtuality. DataVirtuality en Advanced Programs geven antwoord op de vraag vanuit de business naar een hoge mate van flexibiliteit, wendbaarheid en schaalbaarheid in het efficiënt en gestructureerd beschikbaar stellen van de steeds maar toenemende groei aan data volumes.

In een half uur nemen onze solution architecten u mee in de wereld van:

Om écht met u mee te kunnen denken zijn er maar 4 plekken beschikbaar.

Meld u dus snel aan! Schrijf u nu in voor de Data Virtualisatie Lunch.