Advanced Programs Tableau PartnerWilt u zelf uw data kunnen ontdekken? Beantwoord de prijsvraag en wie weet helpen we u en uw team opweg met Tableau!

Advanced Programs is 20 en 21 september aanwezig op de Big Data Expo in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij staan met onze Tableau professionals op stand 58 om u meer te vertellen over hoe u data visualisatie kunt gebruiken om betere inzichten te krijgen in uw data.

Daarnaast kunt u tijdens de Big Data Expo bij ons een leuke prijs winnen. Wij geven namelijk een Getting Started Workshops voor Tableau weg! Wat u daarvoor moet doen? Kom langs bij onze stand om de data in ons dashboard te onderzoeken en beantwoord de bijhorende vraag. Beide dagen wordt aan het eind van de middag een winnaar geloot onder de juiste antwoorden.

Tijdens de te winnen Getting Started Workshop wordt u èn uw team op weg geholpen met het maken van dashboards in Tableau. U leert om zelf uw data te visualiseren en deze op een effectieve manier te communiceren. Ontdek welke waarde er verborgen zit in uw data. Door de juiste toepassing kunt u besluitvorming voortaan baseren op inzichten uit uw eigen data!

Wij vertellen u graag meer tijdens de Big Data Expo op stand 58, terwijl u van een lekker kopje koffie of cappuccino geniet.