IBM PureData for Analytics Managed Services

Wilt u zich focussen op het analyseren van uw data en niet het beheren van uw omgeving? Maak dan kennis met onze expertise en dienstverlening voor uw IBM PureData for Analytics appliance (Netezza). Advanced Programs waarborgt uw bedrijfskritische BI, Data Ware House en Big Data landschap

De dienstverlening van Advanced Programs waarborgt het functioneren en de beschikbaarheid van uw bedrijfskritische Business Intelligence, Data Warehouse en Big Data landschap. Door inzet van onze monitoring services, 24×7 bemande Nederlandstalige Service Desk en deskundige specialisten zijn we in staat deze diensten ad-hoc te leveren, ook conform vastgestelde serviceniveaus (SLA). Wij gaan graag met u in gesprek om te zien waar we u kunnen ontzorgen.

Specifiek voor IBM PureData for Analytics (Netezza) hebben wij jarenlange expertise opgebouwd op het vlak van technisch beheer, functioneel beheer en database management. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers zodat zij zich kunnen concentreren op het gebruik van hun IBM PureData for Analytics appliance.

Als gecertificeerd IBM Business Partner mogen wij u begeleiden bij aanschaf, plaatsing, installatie en configuratie van uw IBM PureData for Analytics appliance.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers zodat ze zich kunnen concentreren op het gebruik van hun IBM PureData for Analytics appliance.

Onze expertise

  • Installeren van NPS software updates, R en INZA functionaliteit, firmware en fixpacks
  • Monitoring van de hosts (A en B), FPGA en andere hardware componenten
  • Workload management en performance optimalisatie
  • Uitvoeren Health Check
  • Database management; autorisatiebeheer, databasebeheer, grooming en backup/restore

Complete dienstverlening

  • Inzet van onze Nederlandstalige Servicedesk die 24×7 beschikbaar is
  • Proactieve monitoring van de hardware, software en Data Ware House processen
  • Voorkomen en herstellen van operationele verstoringen
  • Rapporteren over het functioneren van de softwarecomponenten en gerelateerde gebeurtenissen en activiteiten
Erwin Wolters

Referentie: “Onze ervaring met IBM PureData Managed Services”

Twee van onze klanten hebben een referentie geschreven over de dienstverlening op het gebied van IBM PureData for Analytics (Netezza) Managed Services. Mocht u direct vragen hebben, Erwin Wolters staat u graag te woord via de mail of via 088 – 400 2300.

IBM PureData for Analytics Netezza Advanced Programs
Ook interessant
%s